Omwonenden

Regelmatig controleert KleurrijkWonen de kwaliteit van hun huurwoningen. Binnenkort wordt het bezit in uw straat aan de buitenzijde gecontroleerd met behulp van een drone. Het belangrijkste om te weten is dat deze drone geen beelden van uw woning maakt.

Wat kunt u verwachten?

De inspectie duurt gemiddeld tussen een half uur en twee uur, afhankelijk van de grootte van het gebouw. De drone met camera vliegt dan heen en weer om het gebouw. Mogelijk dat de drone ook over uw perceel vliegt om foto ́s te maken van de huurwoningen van KleurrijkWonen. Dit doet de drone zodat hij ieder hoekje van de gevel van de huurwoningen goed in beeld krijgt.

Privacy gewaarborgd

Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy. De drone maakt alleen foto’s van de buitenkant van de woningen die in het bezit zijn van KleurrijkWonen. Er worden geen foto´s gemaakt van nabijgelegen woningen die niet in het bezit zijn van KleurrijkWonen. Mochten er toch foto´s van uw woning zijn gemaakt, dan worden deze niet gebruikt.

Eventuele persoonsgegevens maken we onherkenbaar. Dat heet ‘blurren’. U moet dan denken aan kentekens, personen enzovoorts. Alleen de ‘geblurde’ beelden gebruiken we en slaan we op. Vindt u het een vervelend idee dat de drone langs uw ramen vliegt, dan kunt u gerust de gordijnen dicht doen..

Heeft u het antwoord dat u zocht nog steeds niet gevonden?
Neem met ons contact op!

Contact

Neem contact met Wolters
op voor meer informatie.

Contactgegevens

Smeenkhof 4
7429 AX Deventer
The Netherlands

wolters.nl/contact
0570-651369