3D Designer / Modelleur

Wij zijn een jong en innovatief softwarebedrijf uit Friesland. Wat wij doen? Wij leveren de Nederlandse vastgoed- en bouwsector een online platform waardoor bouwbedrijven digitaal inzicht krijgen in hun vastgoedbezit. Bij Aeroscan worden nieuwe technieken zoals drones en AI gecombineerd om processen te digitaliseren en onze klanten efficiënter en productiever te laten werken.

Aeroscan groeit hard! In 2017 zijn we met Aeroscan gestart om de bouw- en vastgoedsector te innoveren met nieuwe technologie. Ons jonge team bestaat uit een gedreven groep professionals die iedere dag voor het beste resultaat gaan. Aeroscan wil een belangrijke speler worden in de Nederlandse vastgoedmarkt, vinden innovatie essentieel maar houden de sociale kant altijd in het oog. We zijn voorlopers en willen een voorbeeld geven en een actieve bijdrage leveren aan de integratie van dronetechnologie in de maatschappij.

Word jij onze nieuwe 3D Designer / Modelleur?

Dit ga jij doen

Kortom: jij zorgt ervoor dat alle ingewonnen data bij Aeroscan goed wordt gemodelleerd en werkt met de nieuwste 3D & drone technieken.

Dit ben jij


Dit bieden wij
Locatie:

Je mag kiezen; onze twee vestigingen bevinden zich in Leeuwarden en Amsterdam

Hebben we een match? Solliciteer dan snel! Stuur een motivatiebrief en CV per email naar sollicitaties@aeroscan.nl

Interested?

Email us info@aeroscan.nl