Aeroscan Academy voor RPA-L Piloot / Sensor Operator / Ground Controller

Dit is Aeroscan

Wij zijn een jong en innovatief technologiebedrijf uit Friesland. Wat wij doen? Wij leveren producten en diensten aan de Nederlandse vastgoed- en bouwsector. Bij Aeroscan worden nieuwe technieken gecombineerd om processen te digitaliseren waardoor onze klanten efficiënter en productiever kunnen werken. 

Aeroscan groeit hard! In 2017 zijn we met Aeroscan gestart om de bouw- en vastgoedsector te innoveren met onze nieuwe technologie. In deze korte periode zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Nederlandse markt, hierin vinden we innovatie essentieel maar houden we de sociale kant altijd in het oog. Ons jonge team bestaat uit een gedreven groep professionals die iedere dag voor het beste resultaat gaan. We zijn voorlopers en 
willen een voorbeeld geven en een actieve bijdrage leveren aan de integratie van dronetechnologie in de maatschappij.

Zonder iets te kunnen verklappen, werken wij met absoluut de nieuwste, grootste en meest uitdagende drone technologie in Nederland. Dus als jij die specialist bent die beslist de beste wilt zijn in dit vak, dan is deze vacature voor jou op het lijf geschreven. 

Word jij onze nieuwe RPA-L Piloot, Sensor Operator of Ground Controller?

Wij kunnen jou via het Aeroscan Academy traject opleiden tot een professional in dit vakgebied.

Dit ga jij bij ons leren;


Kortom: Jij maakt vanaf de start deel uit van een 3-mans team die met drones en sensoren getrained wordt om de bestaande omgeving te digitaliseren in 3D.

Dit ben jij

Competenties


Persoonlijkheid

Dit bieden wij


Ontbreekt jouw profiel op een paar punten? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken of jij naar deze rol toe kan groeien.

Locatie:

Randstad / Midden-Nederland


Hebben we een match? Solliciteer dan snel! Stuur een motivatiebrief en CV per email naar sollicitaties@aeroscan.nl