Business Development Manager (Randstad en Noord-Nederland)

Dit is Aeroscan

Wij zijn een jong en innovatief softwarebedrijf uit Friesland, met inmiddels vestigingen in Leeuwarden en Amsterdam. Wat wij doen? Wij leveren de Nederlandse vastgoed- en bouwsector een online platform waardoor bedrijven digitaal inzicht krijgen in hun vastgoedbezit. Bij Aeroscan worden nieuwe technieken zoals drones en AI gecombineerd om processen te digitaliseren en onze klanten efficiënter en productiever te laten werken.

Aeroscan groeit hard! In 2017 zijn we met Aeroscan gestart om de bouw- en vastgoedsector te innoveren met nieuwe technologie. Ons jonge team bestaat uit een gedreven groep professionals die iedere dag voor het beste resultaat gaan. Aeroscan wil een belangrijke speler worden in de Nederlandse vastgoedmarkt, we vinden innovatie essentieel maar houden de sociale kant altijd in het oog. We zijn voorlopers en willen een voorbeeld geven en een actieve bijdrage leveren aan de integratie van drone technologie in de maatschappij.

Word jij onze nieuwe Business Development Manager?

Dit ga jij doen


De geografische focus van Aeroscan ligt momenteel op de Randstad en Noord-Nederland.

Kortom: jij zorgt ervoor dat Aeroscan zich de komende jaren verder uitbreidt

Dit ben jij

Dit bieden wij

Locatie:

Onze twee vestigingen bevinden zich in Leeuwarden en Amsterdam.


Hebben we een match? Solliciteer dan snel.
Stuur je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en CV, per email naar sollicitaties@aeroscan.nl of bel naar +31 85 130 49 93.