Operations Manager

Dit is Aeroscan

Wij zijn een innovatief technologiebedrijf gestart in Friesland, met inmiddels vestigingen in Leeuwarden en Duivendrecht. Wat wij doen? Wij leveren producten en diensten aan de Nederlandse vastgoed- en bouwsector. Bij Aeroscan worden nieuwe technieken gecombineerd om processen te digitaliseren waardoor onze klanten efficiënter en productiever kunnen werken. 

Aeroscan groeit hard! In 2017 zijn we met Aeroscan gestart om de bouw- en vastgoedsector te innoveren met onze nieuwe technologie. In deze korte periode zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Nederlandse markt, hierin vinden we innovatie essentieel maar houden we de sociale kant altijd in het oog. Ons jonge team bestaat uit een gedreven groep professionals die iedere dag voor het beste resultaat gaan. We zijn voorlopers en willen een voorbeeld geven en een actieve bijdrage leveren aan de integratie van dronetechnologie in de maatschappij.

Wij werken met de nieuwste, grootste en meest uitdagende drone technologie in Nederland. Inmiddels groeien we dusdanig hard dat we een dagelijks productieproces hebben waarbij verschillende teams en afdelingen samenwerken om onze klanten te bedienen. Om dit dagelijkse productieproces goed te laten verlopen, continue aandacht te geven aan het verder verbeteren van deze teams en processen, maar vooral de aandacht te geven aan alle collega’s in dit proces, gaan wij de functie van Operations Manager invullen.


Word jij onze nieuwe Operations Manager?

Dit ga jij doen

Kortom: Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse productie van Aeroscan

Dit ben jij

Competenties

Persoonlijkheid

Dit bieden wij

Locatie:

Leeuwarden / Duivendrecht


Hebben we een match? Solliciteer dan snel! Stuur een motivatiebrief en CV per e-mail naar sollicitaties@aeroscan.nl