Technical Pilot Assistant

Dit is Aeroscan

Wij zijn een jong en innovatief technologiebedrijf uit Friesland. Wat wij doen? Wij leveren producten en diensten aan de Nederlandse vastgoed- en bouwsector. Bij Aeroscan worden nieuwe technieken gecombineerd om processen te digitaliseren waardoor onze klanten efficiënter en productiever kunnen werken. 

Aeroscan groeit hard! In 2017 zijn we met Aeroscan gestart om de bouw- en vastgoedsector te innoveren met onze nieuwe technologie. In deze korte periode zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Nederlandse markt, hierin vinden we innovatie essentieel maar houden we de sociale kant altijd in het oog. Ons jonge team bestaat uit een gedreven groep professionals die iedere dag voor het beste resultaat gaan. We zijn voorlopers en 
willen een voorbeeld geven en een actieve bijdrage leveren aan de integratie van dronetechnologie in de maatschappij.

Wij werken daarbij ook met een hoogwaardige single-rotor drone om op grote schaal data in te winnen (kijk even op onze socials om meer van deze drone te zien). En juist voor deze drone zoeken wij een nieuwe Technical Pilot Assistant voor in Noord-Nederland (kantoor Leeuwarden). Dus als jij een passie voor techniek hebt en een specialist wil worden in een relatief nieuw vakgebied, dan is deze vacature voor jou op het lijf geschreven. 


Word jij onze nieuwe Technical Pilot Assistant?

Dit ga jij doen


Kortom: Jij bent verantwoordelijk voor alle randvoorwaarden en grondveiligheid tijdens het onderdeel data-acquisitie van ons werkproces.

Dit ben jij

Competenties & Ervaring

Persoonlijkheid

Dit bieden wij


Ontbreekt jouw profiel op een paar punten (we beseffen dat de onbemande luchtvaart branche nog jong is)? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken of jij naar deze rol toe kan groeien.

Locatie:

Noord-Nederland - Leeuwarden

Hebben we een match? Solliciteer dan snel! Stuur een motivatiebrief en CV per email naar sollicitaties@aeroscan.nl.