Applicatie Ontwikkeling

Wij ontwikkelen integratie’s en applicatie’s op basis van de gewenste doelstellingen van onze klanten. Zo werken we samen aan het ontsluiten van de meerwaarde van data collectie met drones. Wij voeren data collectie vervolgens voor onze klant uit of trainen onze klanten om zelfstandig te opereren.

Meer over applicatie ontwikkeling

Bouw7 Control_

CREËER VISUEEL BEWIJSMATERIAAL OM TOE TE VOEGEN AAN UW OPLEVERDOSSIER

Drones uitgerust met sensoren maken het inspecteren van vastgoed en bouwprojecten efficiënter en dragen bij aan kostenbesparing. Er ontstaat een digitale workflow waarin het inspectieproces en kwaliteitscontrole digitaal uitgevoerd kan worden. De drone verzameld objectieve informatie, de verkregen informatie kan vervolgens gedeeld worden met alle betrokken partijen. Zo kan er over meer informatie beschikt worden om keuzes te onderbouwen en uitvoering te bewijzen.

Facade Applicatie Service_

MASSA DATACOLLECTIE OVER CONDITIESTAAT VAN UW VASTGOED

We creëren een digitale kopie van het vastgoed, een digital twin, en borgen hierin verschillende datastromen afkomstig uit drones, sensoren en beeldherkenning. Zo wordt specifieke onderhoudsinformatie per object, straat of wijk inzichtelijk. Dit digitale vastgoed is te koppelen met bestaande systemen en toegankelijk voor diverse stake-holders in processen.

VOLLEDIG ROC GECERTIFICEERD_
AEROSCAN VLIEGT GECERTIFICEERD ONDER DE RPAS OPERATOR CERTIFICATE (ROC 52/2017), GEGUND DOOR HET MINISTERIE VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT. DAARNAAST IS AEROSCAN MAXIMAAL MOGELIJK VERZEKERD VOOR AANSPRAKELIJKHEID TOT EEN BEDRAG VAN 5.000.000.

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie

Contact ons

LET US TAKE YOUR NEXT PROJECT TO THE SKY

Plan Your Flight