Bouw7 Control_

Met software platform:

Bouw7 Bouwmanagement software in de Cloud

Oplossing:

Digitaal borgen uitvoering, voortgang en kwaliteitsdossier

Status:

Proof of Concept

Integratie van drone data - in bouwprocessen

Overzicht_

Luchtfotografie en mapping geeft snel volledig overzicht van het bouwproject en de huidige stand van zaken. Communiceer helder en duidelijk met beeldmateriaal ter ondersteuning. Alle kaarten en luchtfotografie maken we beschikbaar in Bouw7 in het bijbehorende project.

Maatvoering_

Wij maken het vergelijken van de gebouwde situatie met de tekeningen mogelijk om in een vroeg stadium eventuele afwijkingen in de maatvoering vast te kunnen stellen. Zo helpen wij om het ontstaan van  faalkosten te voorkomen. In uw Bouw7 project omgeving kunt u zelf metingen verrichten en worden het afwijkingsrapportage opgeslagen.

Kwaliteitsdossier_

Alle fotografie van uw bouwproject kunt u digitaal borgen bij het specifieke project in uw Bouw7 projectomgeving. Zo legt u een administratie aan voor uw kwaliteitsdossier waar verschillende stakeholders toegang tot kunnen krijgen. Hiervoor hoeft u geen papierwinkel of adminstratie bij te houden.

Creëer visueel bewijsmateriaal om toe te voegen aan uw opleverdossier

Drones uitgerust met sensoren maken het inspecteren van vastgoed en bouwprojecten efficiënter en dragen bij aan kostenbesparing. Er ontstaat een digitale workflow waarin het inspectieproces en kwaliteitscontrole digitaal uitgevoerd kan worden. De drone verzameld objectieve informatie, de verkregen informatie kan vervolgens gedeeld worden met alle betrokken partijen. Zo kan er over meer informatie beschikt worden om keuzes te onderbouwen en uitvoering te bewijzen.

VOLLEDIG ROC GECERTIFICEERD_
AEROSCAN VLIEGT GECERTIFICEERD ONDER DE RPAS OPERATOR CERTIFICATE (ROC 52/2017), GEGUND DOOR HET MINISTERIE VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT. DAARNAAST IS AEROSCAN MAXIMAAL MOGELIJK VERZEKERD VOOR AANSPRAKELIJKHEID TOT EEN BEDRAG VAN 5.000.000.

Sander Jongsma

Eindverantwoordelijke en contactpersoon Bouw7 Control. Bij vragen over Bouw7 Control kunt u altijd bij Sander terecht,

Contact Sander