Drone services

Wij leveren gespecialiseerde dienstverlening aan onze klanten, hierbij voeren we drone inspectie’s, mapping en thermografie opnames uit van A tot Z. Wij dragen zorg voor alle onderdelen, vluchtvoorbereiding, uitvoering en analyse van de data voor rapportage. De data of rapportages leveren we aan in het gewenste formaat.

Meer over services met drones

Inspectie en Fotografie_

Wij beschikken over professionele drones, deze zijn uitgerust met professionele hoge resolutie foto camera voor inspecties en alle gewenste fotografie. Onze Sony A7R camera biedt 38 megapixels en een 35mm Full Frame sensor waarmee de hoogste beeldkwaliteit gegarandeerd wordt.

Mapping_

Wij zijn in staat om nauwkeurige kaarten te leveren op korte termijn die onze klant direct in kan zetten in bedrijfsprocessen. Hoge resolutie kaarten <5mm GSD leveren gedetailleerde informatie waarmee kwaliteitscontrole uitgevoerd kan worden. Daarnaast biedt een kaart een totaaloverzicht van een projectlocatie die vergeleken kan worden met de bouwtekeningen. Daarnaast realiseren we 3D modellen voor het digitaal uitvoeren van meet- en tekenwerk.

Thermografie_

Wij rusten onze drone uit met high-end thermale camera van FLIR, dit stelt ons in staat om thermografische inspecties uit te voeren. Een gecertificeerd thermograaf is betrokken bij de uitvoering om de randvoorwaarden te definiëren voor kwalitatieve data.

VOLLEDIG ROC GECERTIFICEERD_
AEROSCAN VLIEGT GECERTIFICEERD ONDER DE RPAS OPERATOR CERTIFICATE (ROC 52/2017), GEGUND DOOR HET MINISTERIE VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT. DAARNAAST IS AEROSCAN MAXIMAAL MOGELIJK VERZEKERD VOOR AANSPRAKELIJKHEID TOT EEN BEDRAG VAN 5.000.000.

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie

Contact ons

READY FOR TAKE-OFF?

Plan Een Vlucht