Inspecteer sneller, veiliger

en bespaar kosten

Minder downtime
Groot bereik
Hoog detailniveau
Ontdek meer_Boek een vlucht_

Drones bereiken eenvoudig de meest lastig bereikbare plaatsen

Onze Aeroscan crew legt het door u gewenste object vast met hoge resolutie fotografie of video. Doordat er geen mensen nodig zijn op hoogte is er geen inzet van kostbare en tijdrovende apparatuur nodig en komt veiligheid nooit in het geding. Onze crew is op locatie direct inzetbaar en kan uren daaraanvolgend in de lucht blijven indien nodig en is daardoor in staat om zelfs grote objecten volledig vast te leggen. Doordat de drone uitgerust is met een hoge resolutie camera en in staat is tot zeer dichtbij een object te benaderen is een zeer hoog detailniveau haalbaar. Een detailniveau geschikt voor visuele inspectie's van vastgoed, windmolens, industrie en infrastructuren.

Een inspectie project volgt

globaal de volgende fases

1. Inspectieplan

We stellen de inspectiebehoeftes vast en bereiden de projectaanpak en specifieke veiligheidsmaatregelen voor.

2. Vluchtuitvoering

Wij voeren de inspectie uit in samenwerking met uw aangewezen inspecteur en/of verantwoordelijke veiligheidskundige.

3. Digitale inspectie

Wij kunnen voorzien in de analyse van de beelden van uw object door een bouwkundig inspecteur, alternatief leveren we de data direct aan inclusief verwerkingssoftware.

4. Inspectierapportage

Wij realiseren een inspectierapportage en leveren deze digitaal en in PDF aan u op. Alternatief kunt u zelf via onze software de gewenste inspectierapportage opstellen.

Inspecteer efficiënter, sneller en bespaar kosten & boek direct een vlucht.

Gebruikte tools

Inspire 2 Drone

De DJI Inspire 2 drone uitgerust met Zenmuse X7 camera biedt tot 6K video resolutie. Wij kunnen de camera uitrusten met verschillende lenzen met brandpuntsafstanden van 16 tot 50mm, hierdoor kunnen we opnames van zeer dichtbij maken in hoge video resolutie.

Falcon 8 Drone

Best-in-class veiligheid met de Intel Falcon 8+ drone. Uitgerust met een Sony A7R 38MP Full-Frame hoge resolutie fotocamera. De combinatie van de betrouwbare en veilige operatie met een hoogwaardige fotocamera maakt dit toestel perfect voor inspectie's in elke omgeving. Het toestel is bestendig tot hoge windsnelheden en ook programmeerbaar voor consistente fotokwaliteit.

Digitale inspectie software

Wij kunnen u een tijdelijke software licentie aanbieden waarmee u de verkregen data kunt analyseren en digitaal inspecteren. Op basis van door u aangebrachte aantekeningen in de corresponderende fotografie kan automatisch een PDF inspectierapportage gegenereerd worden.

VOLLEDIG ROC GECERTIFICEERD_
AEROSCAN VLIEGT GECERTIFICEERD ONDER DE RPAS OPERATOR CERTIFICATE (ROC 52/2017), GEGUND DOOR HET MINISTERIE VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT. DAARNAAST IS AEROSCAN MAXIMAAL MOGELIJK VERZEKERD VOOR AANSPRAKELIJKHEID TOT EEN BEDRAG VAN 5.000.000.
Waarom AeroScan Inspectie?

Blijf met beide benen op de grond

Vliegend inspecteren betekend dat er geen hoogwerkers, steigers of ander kostbaar materiaal gehuurd en opgebouwd hoeft te worden. Er zijn geen mensen nodig op hoogte tijdens te inspectie en dat levert een veiligere situatie op.

Direct vlucht boeken

Direct inzetbaar

Onze drone crew is direct inzetbaar en kan bij aankomst op locatie onmiddellijk starten aan de vluchtuitvoering. Dit levert direct een tijdsbesparing op.

Bespaar kosten

De drone crew en uw medewerkers kunnen vanaf een veilige afstand inspecteren, hierdoor hoeft u bepaalde installatie’s niet uit te schakelen.

Grote hoogtes

Al vliegend zijn zelfs grote en complexe structuren eenvoudig vast te leggen, hierdoor wordt een lastige inspectieklus ineens toegankelijk.

Professioneel

Wij werken met een ervaren drone crew met duizenden succesvol uitgevoerde vluchten op hun naam.

Voorbeeld Digitaal Inspectie Model

Bekijk hier een digitale demo versie van de Elfstedenhal Leeuwarden

Inspectie projecten_

Bouwgroep Dijkstra Draisma

Projectfotografie

Bouwgroep Dijkstra Draisma

Inspectie

WoonFriesland

Inspectie & Integratie

Dactum Groep

Inspectie

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie

Contact ons

Ready for take-off?

Plan een vlucht