Meer overzicht en inzicht

vanuit de lucht

Isolatie
Vocht
Zonnepanelen
Ontdek meer_Boek een vlucht_

Breng vocht, isolatie en elektrische problemen in beeld met thermografie vanuit de lucht

Thermale camera's maken beschadigde of missende installatie's, vochtophopingen in daken, isolatie- en warmtelekken van gebouwen, misplaatste ramen zichtbaar. Onze drones maken het mogelijk om grote objecten, daken of velden met zonnepanelen snel en efficiënt in beeld te brengen. Thermale inspectie's duren hierdoor slechts een fractie van de tijd, uren of dagen en kosten die een handmatige inspectie kost.

Een thermografie project volgt

globaal de volgende fases

1. Vaststellen aanpak

Gezamenlijk stellen we de randvoorwaarden op waar de inspectie aan moet voldoen en formuleren we een aanpak.

2. Vluchtuitvoering

Uitvoering van de vlucht door onze drone crew in samenwerking met een gecertificeerde thermograaf.

3. Analyse

U krijgt de beschikking over de data of onze gecertificeerde thermograaf analyseerd de verkregen data.

4. Thermografie rapport

U krijgt de beschikking over de juiste software of onze gecertificeerde thermograaf stelt voor u een thermografisch rapport op.

Start vandaag nog met thermografie vanuit de lucht & boek direct een vlucht.

Gebruikte tools

FLIR warmtebeeld camera

De inzet van een FLIR Tau 2 met een resolutie van 640x512px en 50Hz stelt ons in staat om met hoge gevoeligheid (<0,05°C) thermografische foto's en video opnames te realiseren.

Falcon 8 Drone

Best-in-class veiligheid met de Intel Falcon 8+ drone. De combinatie van de betrouwbare en veilige operatie met hoogwaardige sensoren maakt dit toestel perfect voor inspectie's in elke omgeving. Het toestel is bestendig tot hoge windsnelheden en ook programmeerbaar voor consistente datakwaliteit.

Thermografie & Mapping Software

Thermografische software maakt het mogelijk om snel inzichten te verkrijgen en te exporteren naar een rapportage. Onze mapping software maakt het mogelijk om een kaart of 3D model te genereren van het geïnspecteerde gebied of object.

VOLLEDIG ROC GECERTIFICEERD_
AEROSCAN VLIEGT GECERTIFICEERD ONDER DE RPAS OPERATOR CERTIFICATE (ROC 52/2017), GEGUND DOOR HET MINISTERIE VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT. DAARNAAST IS AEROSCAN MAXIMAAL MOGELIJK VERZEKERD VOOR AANSPRAKELIJKHEID TOT EEN BEDRAG VAN 5.000.000.
Waarom AeroScan Thermografie?

Meer informatie in minder tijd

Een drone maakt het mogelijk om snel temperaturen te meten van grote objecten in gevaarlijke of lastigbereikbare omgevingen. Zo kan de oppervlakte temperatuur van een warmtewisselaar, zonnepanelen, gevel elementen of hoogspanningsmasten gemeten worden zonder dat hiervoor op hoogte gewerkt hoeft te worden.

Direct vlucht boeken

Direct inzetbaar

Onze drone crew is direct inzetbaar en kan bij aankomst op locatie onmiddellijk starten aan de vluchtuitvoering. Dit levert direct een tijdsbesparing op.

Bespaar kosten

De drone crew en uw medewerkers kunnen vanaf een veilige afstand inspecteren, hierdoor hoeft u bepaalde installatie’s niet uit te schakelen.

GROTE HOOGTES

Al vliegend zijn zelfs grote en complexe structuren eenvoudig vast te leggen, hierdoor wordt een lastige inspectieklus ineens toegankelijk.

Nauwkeurige data

Aan thermografie vanuit de lucht zitten aanvullende randvoorwaarden om tot kwalitatieve informatie te komen. Wij voeren onze vluchten uit onder begeleiding van een ervaren en gecertificeerde thermograaf om kwaliteit te garanderen.

Voorbeeld thermale opname zonnepanelen

Gebruik uw muis om in te zoomen op de kaart en het detailniveau te beoordelen

Thermografie projecten_

Bouwgroep Dijkstra Draisma

Projectfotografie

TWA Architecten

2D/3D Mapping

Bouwgroep Dijkstra Draisma

2D/3D Mapping

TBI Groep

2D/3D Mapping

Bouwgroep Dijkstra Draisma

2D/3D Mapping

Bouwgroep Dijkstra Draisma

Inspectie

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie

Contact ons

LET US TAKE YOUR NEXT PROJECT TO THE SKY

Plan Your Flight