Operationeel Planner

Dit is Aeroscan

Wij zijn een jong en innovatief technologiebedrijf uit Friesland, met inmiddels ook een vestiging in de Randstad. Wat wij doen? Wij leveren producten en diensten aan de Nederlandse vastgoed- en bouwsector. Bij Aeroscan worden nieuwe technieken gecombineerd om processen te digitaliseren waardoor onze klanten efficiënter en productiever kunnen werken. 

Aeroscan groeit hard! In 2017 zijn we met Aeroscan gestart om de bouw- en vastgoedsector te innoveren met onze nieuwe technologie. In deze korte periode zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Nederlandse markt, hierin vinden we innovatie essentieel maar houden we de sociale kant altijd in het oog. Ons jonge team bestaat uit een gedreven groep professionals die iedere dag voor het beste resultaat gaan. We zijn voorlopers en willen een voorbeeld geven en een actieve bijdrage leveren aan de integratie van dronetechnologie in de maatschappij.

Aangezien ons operationele team snel groeit en een goede voorbereiding en planning steeds meer aandacht verdient, zijn wij op zoek naar een operationeel planner. 

Word jij onze nieuwe Operationeel Planner?

Dit ga jij doen


Dit ben jij

Competenties

Persoonlijkheid

Dit bieden wij


Ontbreekt jouw profiel op een paar punten? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken of jij naar deze rol toe kan groeien.

Locatie:

Leeuwarden / Amsterdam


Hebben we een match? Solliciteer dan snel! Stuur een motivatiebrief en CV per email naar info@aeroscan.nl.