Operator Grondopname

Dit is Aeroscan

Wij zijn een jong en innovatief technologiebedrijf uit Friesland. Wat wij doen? Wij leveren producten en diensten aan de Nederlandse vastgoed- en bouwsector. Bij Aeroscan worden nieuwe technieken gecombineerd om processen te digitaliseren waardoor onze klanten efficiënter en productiever kunnen werken. 

Aeroscan groeit hard! In 2017 zijn we met Aeroscan gestart om de bouw- en vastgoedsector te innoveren met onze nieuwe technologie. In deze korte periode zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Nederlandse markt, hierin vinden we innovatie essentieel maar houden we de sociale kant altijd in het oog. Ons jonge team bestaat uit een gedreven groep professionals die iedere dag voor het beste resultaat gaan. We zijn voorlopers en willen een voorbeeld geven en een actieve bijdrage leveren aan de integratie van dronetechnologie in de maatschappij.

Naast data uit de lucht, halen we ook data vanaf de grond binnen. Daarom zoeken wij een jonge gepassioneerde operator die zich deze nieuwe toepassing en technologie eigen wil maken. Het geeft niet als je hier nog weinig ervaring in hebt.
Dus als jij die specialist wilt worden in dit vak, dan is deze vacature voor jou op het lijf geschreven. 

Word jij onze nieuwe Operator Grond?

Dit ga jij doen


Dit ben jij

Competenties

Persoonlijkheid

Dit bieden wij


Ontbreekt jouw profiel op een paar punten? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken of jij naar deze rol toe kan groeien.

Locatie:

Randstad / Midden-Nederland


Hebben we een match? Solliciteer dan snel! Stuur een motivatiebrief en CV per email naar info@aeroscan.nl.