Talent & Training Manager

Dit is Aeroscan

Wij zijn een jong en innovatief technologiebedrijf uit Friesland, met inmiddels ook een vestiging in de Randstad. Wat wij doen? Wij leveren producten en diensten aan de Nederlandse vastgoed- en bouwsector. Bij Aeroscan worden nieuwe technieken gecombineerd om processen te digitaliseren waardoor onze klanten efficiënter en productiever kunnen werken. 

Aeroscan groeit hard! In 2017 zijn we met Aeroscan gestart om de bouw- en vastgoedsector te innoveren met onze nieuwe technologie. In deze korte periode zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Nederlandse markt, hierin vinden we innovatie essentieel maar houden we de sociale kant altijd in het oog. Ons jonge team bestaat uit een gedreven groep professionals die iedere dag voor het beste resultaat gaan. We zijn voorlopers en 
willen een voorbeeld geven en een actieve bijdrage leveren aan de integratie van dronetechnologie in de maatschappij.

Zonder iets te kunnen verklappen, werken wij met absoluut de nieuwste, grootste en meest uitdagende drone technologie in Nederland. De markt is echter nieuw, waardoor veel jonge, talentvolle en ambitieuze mensen bij ons starten. Echter, daar begint het pas en vormt een breed en uitgebreid opleidingstraject met trainingen, begeleiding, testen en ontwikkeling. Dat moet nu serieus vorm krijgen en professioneel opgezet worden, daarom zoeken wij een Talent & Training Manager.

Word jij onze nieuwe Talent & Training Manager?

Dit ga jij doen


Kortom: Jij bent verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van al onze operationele medewerkers

Dit ben jij

Competenties

Persoonlijkheid

Dit bieden wij


Locatie:

Duivendrecht / Leeuwarden


Hebben we een match? Solliciteer dan snel! Stuur een motivatiebrief en CV per e-mail naar info@aeroscan.nl.